Om oss

Vi lager høykvalitets åndedrettsvern, lokalt på Stord, Norge

Uniqon Protection AS er opprinnelig et norsk aksjeselskap, etablert i 2004. Selskapet har hovedkontor i Heiane på Stord. I våre toppmoderne produksjonsfasiliteter på den vestlige delen av Norge, jobber vi med å utvikle, produsere og levere åndedrettsvern av øverste klasse til helse-og industrisektoren.
Som din spesialist i åndedrettsvern er vårt mål å kontinuerlig forbedre oss. Vi sikter på å være fremst i markedet når det gjelder utviklingen av produkt og produksjonsteknologi. Derfor jobber vi hele tiden med testing og videreutvikling av våre produkter, samtidig som vi jobber for å minimere kostnader – slik at du som kunde får et best mulig produkt.
Mann med maske
Dame med maske
Arbeider med maske

Hvorfor velge oss?

Vi i Uniqon Protection AS har alltid vært opptatt av menneskers rett til et godt arbeidsliv i sunne og helsefremmende omgivelser.

Med produksjon av åndedrettsvern får vi muligheten til å bidra til nettopp dette, gjennom at arbeidere innen helse og industri kan utføre sine arbeidsdager med sikkert og komfortabelt verneutstyr.

Vi bruker norskprodusert filtermateriale.
Tar hensyn til miljø og bærekraft fra råvare til leverandør.
Ved å være i kontinuerlig utvikling sørger vi for å produsere vern for fremtiden.

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss?

Kontakt oss

Kvalitet

Våre maskiner har den nyeste teknologien
Testlaboratorium
I vår produksjon og våre leveranser til kunden er kvalitet i alle ledd det viktigste for oss. Derfor har vi etablert vårt eget testlaboratorium med en rekke avanserte testmaskiner og utstyr. Her tester vi både materiell og ferdigprodukt gjennom internasjonalt anerkjente, ISO-standardiserte testmetoder.
Sporing
Vårt skreddersydde sporingssystem gir oss en mengde data til hver maske gjennom hele verdikjeden. Alt for å sikre våre kunder den beste kvalitet

Hvorfor velge våre masker?

Sikkerhet
Både du og omgivelsene er trygge når du bruker våre produkter. Vår ventil med IIR-beskyttelse er den eneste på markedet som inneholder "meltblown". Ved å være markedsledende på filtreringsevne, inkludere justerbare hodebånd og ventil, sørger vi for ytterligere sikkerhet.
Komfort
Med stor ventil og filtermateriale har masken en unik pusteevne som gjør at den er komfortabel å bruke, selv over lengre tid. For ytterligere komfort kommer den med "memory"skum og justerbare hodebånd slik at masken tilpasses deg. Bruk av ultrasonisk sveising fremfor metallstifter gjør masken mer hudvennlig.
Miljøvennlig
Våre produkter produseres med 100% grønn elektrisitet. Vi reduserer CO2-utslipp ved å benytte norskprodusert filtermateriale, fremfor å kjøpe fra andre land. Produktene våre består av resirkulerbare materialer der det er mulig.
Produsert i Norge
Våre produkter produseres på vår fabrikk på Stord i Norge. Med grønn, norsk elektrisitet og norskprodusert filtermateriale sørger vi for at du får et komfortabelt og sikkert produkt.
Sykepleier med maske